fbpx

Catering & Traiteurs

Snel, makkelijk en lekker

Als cateraar verzorg je het eten en drinken voor bedrijven, evenementen of feesten. Onze Italiaanse broden en pizza’s zijn diepvries en voorgebakken. Ze zijn gereed en klaar om te beleggen. Zo verlies je geen tijd en is de handeling minimaal. Daarbij is de kwaliteit van onze producten uitstekend!

Waarom zijn onze producten ideaal voor de catering?

  • Topkwaliteit naar traditioneel recept
  • Diepgevroren en voorgebakken
  • Snel in gebruik
  • Makkelijk te beleggen
Ook uitermate geschikt voor:
Catering / Traiteur / Bedrijfscatering / Events / Festivals / Mobiele catering / Foodtruck / Bruiloft

De favorieten bij Catering & Traiteurs

Sinds 2014 een betrouwbare en fijne partner met authentieke, exclusieve en vooral lekkere producten. Ga vooral zo doorrrrr!!!!!
Pistache – Cocktails & Burgers
Wij werken graag met de producten van Via Farina, het “bruschetta” brood heeft een speciale smaak even oppiepen in de oven en lekker krokant maken voor een traditionele bruschetta. Ook de pizza’s gebruiken we graag. Deze beleggen we dan met ons eigen taco gehakt hier maken we dan mini puntjes van voor in onze catering. Via farina heeft een constante kwaliteit, deze leverancier houden we graag aan bij onze formule!
Amuseer – Brasserie & Catering
Lekkere authentieke Italiaanse producten van goede kwaliteit, fijn en makkelijk mee om te werken. En de mozzarella kaas is voortreffelijk! Gezien onze beperkte ruimte in de keuken werken wij met de NAPOLI PIZZAOVEN die binnen 5 minuten voortreffelijke pizza’s maakt.
Saga & More – Bed & Breakfast en Brasserie

Zij gingen je voor!

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.