Pizza Base

Pizzabodem met saus

Ambachtelijke Italiaanse pizza met de hand gestretcht geheel volgens traditionele bereidingswijze. 24 tot 48 uur gistingstijd en de pizza wordt afgebakken in een hout gestookte oven.

Pizzabodem met saus

  • Makkelijk in gebruik
  • Traditioneel recept
  • 100% Made in Italy
  • Te beleggen als alle soorten pizza
Toepassing
Pizza is een volledige maaltijd. In pizzapunten is de pizza ook als appetizer in te zetten
Belegtips
Je kunt de pizza beleggen zoals de bekende traditionele pizzarecepten of naar eigen creatieve invulling

Proefpakket

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Specificaties

Ingrediënten
Tarwemeel, Water, Tomatensaus 23,7%, Zout, Zonnebloemolie, Gist, Olijfolie, Suiker, Zuurdesem, Tarwemeel met Maut, Oregano, Basilicum. Bevat: Gluten. Kan sporen bevatten van: Soja, Melk en Vis.
Bereiden en bewaren
De pizza is diepgevroren ontdooid nog 3 dagen te bewaren in de koeling.Deze bodem met saus is de basis voor het serveren van een traditionele pizza. Deze hoeft enkel nog te worden belegt met ingrediënten. Afbakken 3 Minuten op 400°C of 7 minuten 250°C
Inhoud en gewicht
Afmetingen
Ø13cm, Ø22 cm, Ø 27cm, Ø36 cm. Andere afmetingen op aanvraag.
Gram
Ø 13cm 95gr – Ø 22cm 200gr – Ø 27cm 270gr – Ø 36cm 385gr.
Verpakking
Ø 13cm 48 stuks per doos – Ø 22 cm 24 per doos – Ø 27cm 24 stuks per doos – Ø 36cm 16 per doos.

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De pizzabodem base is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.