Saltimbocca is een typisch en traditioneel Napolitaans broodproduct, geproduceerd op basis van pizzadeeg en uitgevoerd als een panini. Het brood wordt met de hand gestretcht en wordt in een gepatenteerde tunneloven voorgebakken. Het Napolitaans afbakbrood is reeds voorgesneden.
De Saltimbocca is een lunchbrood en als Panini te gebruiken. De Saltimbocca wordt afgebakken in 5 a 6 minuten op 220˚.
Broodje gerookte zalm: beleg met gerookte zalm, flinterdun gesneden uienringen, plakjes tomaat, rucola, peper en olijfolie. Broodje Caprese: beleg met buffelmozzarella, tomaat, verse basilicum en balsamico. Broodje Italiaanse ham: beleg met Parmezaanse kaas, Italiaanse ham, zongedroogde tomaatjes, groene pesto en rucola.
Tarwebloem, water, gemalen durum tarwegriesmeel, volkorenmeel, extra virgin olijfolie, zout, biergist, gemoute tarwebloem, aardappelvlokken, emulgator: sojalecithine (E322), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500), azijnpoeder, conserveermiddel: kaliumsorbaat (E202), natuurlijk olijfextract.
Diepgevroren en verpakt onder beschermende atmosfeer. Hierdoor is het product ontdooid in gesloten verpakking nog minimaal een maand houdbaar in de koeling..Afbakken op 200°C in 5 minuten. Serveren met ingrediënten geschikt voor de lunch of als Panini beleggen en afbakken in contact grill.
De Saltimbocca is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.
Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.