fbpx

Pizza Bianco

Pizzabodem zonder saus

Deze pizza bianco is volgens traditioneel Italiaans recept volgens Napolitaans bereidingswijze met de bekende hogere rand. Bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De perfecte basis om zelf belegde pizza te maken.

Pizza die wordt gebakken in oven.
Kant en klaar pizzadeeg dat wordt uitgerold

Pizzabodem zonder saus

Toepassing
Pizza is een volledige maaltijd. In vlapunten is de pizza ook als appetizer in te zetten
Belegtips
Te beleggen als alle soorten pizza zoals bij de pizzeria.
Pictogram voor porefpakket

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket

Specificaties

Ingrediënten
Tarwemeel type “0”, Water, Zonnebloemolie, Zout, Gist, Zuurdesem, Tarwemeel met Maut. Bevatten: Gluten. Kan sporen bevatten van: Soja, Melk en Vis.
Bereiden en bewaren
De Pizza bianco 30cm is diepgevroren en verpakt onder beschermende atmosfeer. Hierdoor is het product ontdooid in gesloten verpakking nog minimaal een maand houdbaar in de koeling. De Pizza bianco 29cm is diepgevroren en ontdooit 3 dagen houdbaar in de koeling. De Pizza bianco zonder saus is de basis voor de traditionele pizza. De pizza hoeft allen nog te worden afgetopt met eventueel tomatensaus en ingrediënten. Afbakken 3 Minuten op 400°C of 7 minuten 250°C.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
Ø 29cm en Ø 30cm
Gram
Ø 29cm 240gr – Ø 30cm 230gr
Verpakking
Ø 29cm per 5 verpakt, 25 stuks per doos. Ø 30cm is onder atmosferische temperatuur verpakt. 4 stuks per verpakking, 28 stuks per doos.

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De pizzabodem bianco is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.