fbpx

Minipizza’s

Ideaal voor Pizzarette

Speciaal voor de Pizzarette pizzaoven biedt Via Farina het Pizzarette concept: een uitstekende combinatie tussen de originele Pizzarette en op maat gemaakte, ambachtelijke mini pizzabodems van Ø 11 cm.

Ideaal voor Pizzarette

Toepassing
Deze Mini pizzabodems zijn erg geschikt voor de pizzarette oven. Als slager of traiteur kun je met deze pizzabodems een compleet pakket aanbieden. Maar ook voor de cateringbranche is dit product erg interessant vanwege de afmeting van 11cm.
Belegtips
Beleg hem zoals een pizza

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Specificaties

Ingrediënten
Tarwemeel, water, gist, koolzaadolie, zout, dextrose, gedeactiveerde gist
Bereiden en bewaren
De minipizza is diepgevroren en ontdooid 3 dagen houdbaar in de koeling. Bereiden in de Pizzarette totdat de ingrediënten op de pizza gaar zijn.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
Ø 11cm
Gram
28gr
Verpakking
Per 5 stuks verpakt. 200 stuks per doos (40x5st).

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De minipizza is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.