fbpx

Minipizza’s

Minipizza’s- ideaal voor Pizzarette

Laat je verrassen door onze heerlijke minipizza’s, speciaal ontworpen voor de Pizzarette pizzaoven. Bij Via Farina presenteren we het unieke Pizzarette concept, een perfecte samensmelting van de originele Pizzarette-ervaring met onze op maat gemaakte, ambachtelijke minipizza’s van Ø 11 cm. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en authentieke Italiaanse smaken biedt de mini pizza een smaakvolle twist aan jouw culinaire avontuur met de Pizzarette.

Onze pizzarette bodems zijn speciaal gemaakt om te passen bij de unieke sfeer en ervaring van de Pizzarette pizzaoven. Elke Ø 11 cm pizza is een meesterwerk op zich, met de perfecte balans tussen knapperige korst en verrukkelijke toppings. Geniet van het plezier en de gezelligheid van het zelf samenstellen en bakken van deze kleine meesterwerken, ideaal voor het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden en familie tijdens bijzondere gelegenheden of gezellige avonden samen. 

Pizzarette bodem
Pizzarette bodems net in pizzarette bereid
Mini pizza's belegd

Ideaal voor Pizzarette

Toepassing
Deze Mini pizzabodems zijn erg geschikt voor de pizzarette oven. Als slager of traiteur kun je met deze pizzabodems een compleet pakket aanbieden. Maar ook voor de cateringbranche is dit product erg interessant vanwege de afmeting van 11cm.
Belegtips
Beleg hem zoals een pizza
Pictogram voor porefpakket

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket

Specificaties

Ingrediënten
Tarwemeel, water, gist, koolzaadolie, zout, dextrose, gedeactiveerde gist
Bereiden en bewaren
De minipizza is diepgevroren en ontdooid 3 dagen houdbaar in de koeling. Bereiden in de Pizzarette totdat de ingrediënten op de pizza gaar zijn.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
Ø 11cm
Gram
28gr
Verpakking
Per 5 stuks verpakt. 200 stuks per doos (40x5st).

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De minipizza is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.