fbpx

Horeca

Uniek, ambachtelijk en smaakvol

Bij het bereiden van gerechten speelt de opmaak tegenwoordig een belangrijke rol. Hoe mooier de presentatie hoe vaker de gerechten zijn weg naar Social Media vinden. Naast de luxe en ambachtelijke uitstraling van onze producten is de smaak puur Italië. En dat proef je aan onze Italiaanse producten, uitermate geschikt voor uw horecazaak!

Italiaanse Bruschetta

Waarom zijn onze producten ideaal voor de horeca?

Ook uitermate geschikt voor:
Café / Bistro / Brasserie / Restaurant / Cocktailbar / Strandpaviljoen / Sportkantine / Hotel / B&B / Camping

De favorieten bij Horeca

Sinds 2014 een betrouwbare en fijne partner met authentieke, exclusieve en vooral lekkere producten. Ga vooral zo doorrrrr!!!!!
Pisctache – Cocktails & Burgers
Wij werken graag met de producten van Via Farina, het “bruschetta” brood heeft een speciale smaak even oppiepen in de oven en lekker krokant maken voor een traditionele bruschetta. Ook de pizza’s gebruiken we graag. Deze beleggen we dan met ons eigen taco gehakt hier maken we dan mini puntjes van voor in onze catering. Via Farina heeft een constante kwaliteit, deze leverancier houden we graag aan bij onze formule!
Amuseer – Brasserie & Catering
Lekkere authentieke Italiaanse producten van goede kwaliteit, fijn en makkelijk mee om te werken. En de mozzarella kaas is voortreffelijk! Gezien onze beperkte ruimte in de keuken werken wij met de NAPOLI PIZZAOVEN die binnen 5 minuten voortreffelijke pizza’s maakt.
Saga & More – Bed & Breakfast en Brasserie
Cateraar die Italiaanse bruschetta opmaakt, perfect voor Italiaanse catering

Zij gingen je voor!

Logo van klant van Via Farina
Logo van klant van Via Farina
Pictogram voor porefpakket

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket