fbpx

Traiteur & Catering

Snel, makkelijk en lekker

Als Traiteur & Cateraar verzorg je het eten en drinken voor bedrijven, evenementen of feesten. Via Farina maakt het voor u als Traiteur of Cateraar een stuk gemakkelijker. Onze Italiaanse broden en pizza’s zijn voorgebakken en bevroren, zijn gereed en klaar om belegd te worden. Zo verlies minimale tijd en is de handeling gemakkelijk en snel uit voeren. Daarbij is de kwaliteit van onze producten altijd uitstekend en gaat de ware Italiaanse smaak tijdens het proces nooit verloren!

Pizzabol die wordt uitgerold, kant en klaar pizzadeeg
Saltimbocca

Waarom zijn onze producten ideaal voor de catering?

Ook uitermate geschikt voor:
Catering / Traiteur / Bedrijfscatering / Events / Festivals / Mobiele catering / Foodtruck / Bruiloft
Cateraar die Italiaanse bruschetta opmaakt, perfect voor Italiaanse catering

De favorieten bij Traiteur & Catering

Sinds 2014 een betrouwbare en fijne partner met authentieke, exclusieve en vooral lekkere producten. Ga vooral zo doorrrrr!!!!!
Pistache – Cocktails & Burgers
Wij werken graag met de producten van Via Farina, het “bruschetta” brood heeft een speciale smaak even oppiepen in de oven en lekker krokant maken voor een traditionele bruschetta. Ook de pizza’s gebruiken we graag. Deze beleggen we dan met ons eigen taco gehakt hier maken we dan mini puntjes van voor in onze catering. Via farina heeft een constante kwaliteit, deze leverancier houden we graag aan bij onze formule!
Amuseer – Brasserie & Catering
Lekkere authentieke Italiaanse producten van goede kwaliteit, fijn en makkelijk mee om te werken. En de mozzarella kaas is voortreffelijk! Gezien onze beperkte ruimte in de keuken werken wij met de NAPOLI PIZZAOVEN die binnen 5 minuten voortreffelijke pizza’s maakt.
Saga & More – Bed & Breakfast en Brasserie

Zij gingen je voor!

Logo van Loods 81
Logo van Amuseeer
Pictogram voor porefpakket

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket