fbpx

Kant- en klaar pizza’s

La Magnifica Rotonda

Onze professionele lijn La Magnifica Rotonda is voor horeca-klanten die ervoor kiezen om kant- en klaar pizza’s van zeer hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Hun slogan: “La pizza buona come in pizzeria” (een pizza zoals bij de beste pizzeria) is dan ook niet gelogen want deze pizza overtreft alle diepvriespizza’s in de markt.

Verkrijgbaar in 4 smaken

Kant- en klaar pizza's | Margherita

Margherita

Gevuld met Italiaanse gepelde tomaten en een heerlijke Fior di latte. Een klassieker uit de Italiaanse traditie , maar met unieke kenmerken. Eenmaal bereid in de oven, maakt de combinatie van reuk en de overweldigende smaak van deze margherita een product dat in zijn eenvoud unieke emoties weet op te wekken.

Diavola

Gevuld met Italiaanse gepelde tomaten, Fior di latte en pittige salami afkomstig uit Italië De diavola combineert dezelfde ongelooflijke kenmerken van margherita met de aangename kruidigheid van salami, voor liefhebbers van meer uitgesproken smaken.

Kant- en klaar pizza's | Diavolo
Kant- en klaar pizza's | Prosciutto

Prosciutto

Het is de Magnifica Rotonda gevuld met Italiaanse tomaten zonder schil, een heerlijke Fior di latte en gekookte ham. De prosciutto heeft dezelfde ongelooflijke eigenschappen als margherita met de toevoeging van prosciutto-vulling, waardoor het product delicaat lekkerder wordt.

Quattro Formaggi

Bereid met Italiaanse Fior di latte, Provolone, Gorgonzola en geraspte kaas  geeft deze pizza  een overweldigende en unieke smaak en geur beleving.

Kant- en klaar pizza's | quattro formaggi
Pictogram voor porefpakket

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket

Inspiratie
voor mijn zaak

De Kant en klare pizza’s zijn geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.