Pizzabollen

Deegbol voor pizza’s

Verse diepvries deegbollen voor het maken van pizzabodems. Zeer geschikt voor pizzeria’s en horeca.

Deegbol voor pizza's

  • Ideaal voor de pizzeria
  • In een handomdraai een verse pizzabodem
  • Helemaal naar eigen idee te beleggen
  • Met deze deegbol maak je max een pizza van 33-35 cm
Toepassing
Het deeg is een kant en klare basis voor een klassieke pizza. Laat de bol ontdooien, rol hem uit tot max. 33-35 cm en hij is klaar om te beleggen.
Belegtips
Te beleggen als alle soorten pizza zoals bij de pizzeria.

Proefpakket

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Specificaties

Ingrediënten
Tarwebloem (gluten) (62%), water (32%), raapolie, zout, gist, vitamine c, dextrose.
Bereiden en bewaren
De deegbol 24 uur voor gebruik ontdooien in de koeling. Daarna uitrollen tot een pizzabodem en beleggen met ingrediënten. Daarna afbakken 5 minuten op 400°C of 7 minuten 250°C.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
n.v.t.
Gram
250gr
Verpakking
50 stuks per doos.

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De deegbollen voor o.a. pizza zijn geschikt voor pizzeria’s, brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.