fbpx

Pizzabollen

Pizzabollen voor perfecte Italiaanse pizza’s

Er gaat niets boven de gedachte aan een perfect vers gebakken pizza. De sleutel tot die heerlijke creatie? Maak gebruik van het juiste pizzadeeg. Op deze pagina vind je de ideale pizzabollen van hoogwaardige kwaliteit om de beste pizza’s voor jouw zaak te maken. Al onze producten worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd, waardoor je verzekerd bent van authentieke smaken die niet zomaar te vinden zijn in reguliere groothandels. Dankzij onze sterke band met Italiaanse leveranciers nemen wij de bereiding op ons, zodat jij alleen nog maar de pizzabollen hoeft te kopen, uit te rollen en naar wens te beleggen.

Verse diepvries pizzabollen voor het maken van Italiaanse pizzabodems. Binnen een handomdraai heb je de pizzabollen omgetoverd tot perfecte pizza’s. Zeer geschikt voor pizzeria’s, horeca of Italiaanse catering. Buon Appetito!

Pizzabollen
Pizzabol in hand van kok, uitgelichte afbeelding voor pizzabollen kopen en kant en klaar pizzadeeg
Pizzabol die wordt uitgerold

Deegbol voor pizza's

Toepassing
Het deeg is een kant en klare basis voor een klassieke pizza. Laat de bol ontdooien, rol hem uit tot max. 33-35 cm en hij is klaar om te beleggen.
Belegtips
Te beleggen als alle soorten pizza zoals bij de pizzeria.
Pictogram voor porefpakket

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket

Specificaties

Ingrediënten
Tarwebloem (gluten) (62%), water (32%), raapolie, zout, gist, vitamine c, dextrose.
Bereiden en bewaren
De deegbol 24 uur voor gebruik ontdooien in de koeling. Daarna uitrollen tot een pizzabodem en beleggen met ingrediënten. Daarna afbakken 5 minuten op 400°C of 7 minuten 250°C.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
n.v.t.
Gram
250gr
Verpakking
50 stuks per doos.

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De deegbollen voor o.a. pizza zijn geschikt voor pizzeria’s, brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.