fbpx

Retail

Extra omzet genereren door cross-selling

Met de producten uit jullie eigen assortiment kun je de diepvries pizza’s eenvoudig beleggen. Hierdoor een snel en makkelijke maaltijd voor de consument. De broodsoorten zijn een waardevolle aanvulling van het assortiment.

Extra omzet genereren door cross-selling.

  • Makkelijk te beleggen
  • Ambachtelijk
  • Diepgevroren en voorgebakken
  • In de koeling nog 30 dagen houdbaar
Ook uitermate geschikt voor:
Delicatessenzaak / Kookwinkel / Slagerijen / Groentespeciaalzaken / Visboer / Supermarkt

De favorieten bij Retail

Sinds 2014 een betrouwbare en fijne partner met authentieke, exclusieve en vooral lekkere producten. Ga vooral zo doorrrrr!!!!!
Pistache – Cocktails & Burgers
Wij werken graag met de producten van via farina, het “bruschetta” brood heeft een speciale smaak even oppiepen in de oven en lekker krokant maken voor een traditionele bruschetta. Ook de pizza’s gebruiken we graag. Deze beleggen we dan met ons eigen taco gehakt hier maken we dan mini puntjes van voor in onze catering. Via Farina heeft een constante kwaliteit, deze leverancier houden we graag aan bij onze formule!
Amuseer – Brasserie & Catering
Lekkere authentieke Italiaanse producten van goede kwaliteit, fijn en makkelijk mee om te werken. En de mozzarella kaas is voortreffelijk! Gezien onze beperkte ruimte in de keuken werken wij met de NAPOLI PIZZAOVEN die binnen 5 minuten voortreffelijke pizza’s maakt.
Saga & More – Bed & Breakfast en Brasserie

Zij gingen je voor!

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.