fbpx

Pinsa

Een mix tussen Pizza en Focaccia
De Pinsa van Via Farina is een blend van verschillende bloemsoorten zonder dierlijke vetten en vrij van conserveringsmiddelen en ondergaat een dubbele gisting, licht verteerbaar en zeer luchtig van structuur. De Pinsa is van Italiaanse bodem en geschikt voor vegetarische en veganistische diëten. Direct inzetbaar in restaurants, pizzeria, hotels, bars en thuis
Pinsa

Heerlijk luchtig, licht verteerbaar en zeer krokant

Toepassing
Pinsa is hetzelfde te beleggen als een pizza.
Belegtips
De Pinsa kan worden belegd zoals een pizza wordt belegt. bijvoorbeeld van een traditionele Margherita tot een Tonno e Cipolla. Of als side dish bij vlees,- of visgerechten.
Pictogram voor porefpakket

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket

Specificaties

Ingrediënten
Zacht tarwebloem type 2 (47,7%), water, zacht tarwebloem type 0, extra vergine olijfolie (2%), zout, sojameel, gemoute tarwebloem, biergist.
Bereiden en bewaren
Diepgevroren en verpakt onder beschermende atmosfeer. Hierdoor is het product ontdooid in gesloten verpakking nog minimaal een maand houdbaar in de koeling. De Pinsa op 220° C afbakken in 5 minuten. Beleggen zoals een pizza wordt belegd.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
30x20cm
Gram
200gr
Verpakking
Per stuk verpakt. 20 stuks per doos.

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De Pinsa is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.