fbpx

Optima ‘Napoli’

Ideaal voor de kleine horeca zoals kantine, bar, catering en thuisgebruik. In de kleuren Ferrari rood of Cast Iron.

De Optima ‘Napoli’ pizzaoven is speciaal ontworpen voor gebruik in licht horeca-omgevingen of thuisgebruik. Met zijn professionele kwaliteit en robuuste constructie biedt deze oven een betrouwbare en efficiënte manier om heerlijke pizza’s te bereiden voor klanten en gasten. De Optima ‘Napoli’ pizzaoven maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een gelijkmatige warmteverdeling te garanderen, waardoor pizza’s snel en perfect gebakken worden. Met zijn gebruiksgemak en uitstekende prestaties is de Optima ‘Napoli’ pizzaoven een waardevolle toevoeging aan elke horecakeuken.

Professionele pizzaoven Optima Napoli
Pizza oven Optima Napoli rood

Pizza’s kaar binnen 5 minuten!

Productomschrijving
Compacte elektrische steenoven, voorzien van twee verwarmingselementen voor een gelijkmatige garing van de pizza. Instelbare thermostaat waardoor ook andere gerechten bereidt kunnen worden. Dit tafelmodel bereikt een temperatuur van 450ºC en bevat een traditionele vuurvaste ovensteen waardoor je binnen 5 minuten een krokante pizza bakt zoals bij de pizzeria.
Kenmerken

– Instelbare thermostaat tot 450 ° C
– Vuurvaste pizzasteen ø 31 cm
– Twee verwarmingselementen
– Indicatielampje
– Accessoires: 2 houten pizzaplankjes
– Vermogen 1200 Watt
– Afmetingen: (L x H x D): 33,5 x 20 x 35 cm
– Gewicht: 5,4 kg
– 2 jaar garantie
– Leverbaar in kleur Ferrari rood of Cast Iron (antraciet)

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.

Inspiratie
voor mijn zaak

De pizzaovens zijn geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.