fbpx

Allereerst uiteraard onze complimenten aan de collega’s van Novitalia. Want, net als wij, bieden ze een prachtig assortiment aan authentieke Italiaanse producten. Als je op zoek bent naar een online groothandel in Italiaanse delicatessen, ben je wellicht zowel ons als Novitalia tegengekomen. Hoewel beide websites zich richten op het aanbieden van authentieke Italiaanse producten, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee die jouw keuze kunnen beïnvloeden.

Kant en klaar pizzadeeg met saus
Pizzabol in hand van kok, uitgelichte afbeelding voor pizzabollen kopen en kant en klaar pizzadeeg

De smaak van Italië binnen handbereik

Wij bieden een breed scala aan authentieke Italiaanse producten die zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Of je nu op zoek bent naar Italiaans broodpizzabollenpinsa, mozzarella of andere Italiaanse specialiteiten. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten aanbieden om een hoogwaardige groothandel in Italiaanse producten genoemd te worden.

Novitalia daarentegen heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van andere Italiaanse producten. Hun assortiment kan bestaan uit verschillende producten zoals vlees- en kruidenierswaren. Het is belangrijk om te kijken naar welke specifieke producten je zoekt bij het vergelijken van Via Farina en Novitalia.

Hoogwaardige kwaliteit en traditionele productiemethoden

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken samen met gerenommeerde Italiaanse producenten die gebruikmaken van traditionele productiemethoden om de beste ingrediënten te leveren. We selecteren onze producten zorgvuldig en hechten veel waarde aan de kwaliteit en authenticiteit ervan. Of het nu gaat om Italiaanse broden van hoogwaardige bloemsoorten,  of biologische pizza, we garanderen een authentieke Italiaanse smaakervaring. Daarbij bieden we Italiaanse groothandel tal van prachtige producten voor o.a. de catering-, horeca-, en retail branche die je bij Novitalia niet terug zult komen.

Bij Novitalia ligt de focus mogelijk op vergelijkbare kwaliteitsnormen, maar bevat het assortiment van Novitalia tevens non-food items.

Cateraar die Italiaanse bruschetta opmaakt, perfect voor Italiaanse catering
Pizza die wordt gebakken in oven.

Gemakkelijk online bestellen en uitstekende service

Bij Via Farina begrijpen we dat gemak en service essentieel zijn voor een geweldige online winkelervaring. Onze gebruiksvriendelijke website stelt je in staat om moeiteloos je favoriete Italiaanse producten te bestellen en snel thuis (ambient verpakt) te laten bezorgen. We streven naar uitstekende klantenservice en doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Bij het vergelijken van de gebruiksvriendelijkheid en service van Novitalia en Via Farina is het belangrijk om de unieke ervaringen en diensten van beide zelf te ondervinden.

Kies voor Via Farina: Authentieke Italiaanse smaken, eenvoudig besteld

Met Via Farina krijg je toegang tot een breed scala aan hoogwaardige Italiaanse producten die de smaakpapillen van je gasten zullen betoveren. Ontdek ons assortiment, plaats je bestelling en laat gasten binnenkort genieten van de onweerstaanbare smaken van Italië. 

Kant en klaar pizzadeeg

Test ons horeca proefpakket!

We snappen dat je benieuwd bent naar de verschillende producten. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid een horeca proefpakket om de verschillende producten te testen!

Neem contact op

Vragen of twijfels? Kom eenvoudig en snel met ons in contact en krijg een helder antwoord!