Gnocco fritto

Gefrituurd mini broodje

Gnocco fritto is een dun plakje deeg wat wordt gefrituurd.

Lekker voor bij de borrel

  • Traditioneel Italiaans gerecht
  • Licht en knapperig
  • Zonder bestek en bord te consumeren
  • Geschikt broodje voor bij tapa's
Toepassing
Gnocco fritto is veel meer dan een alternatief voor brood: het is namelijk ideaal om te serveren bij een borrel en bij een volledige, informele avondmaaltijd waarbij smaak en gemak hand in hand gaan!
Belegtips
De Gnocco Fritto wordt in 2 minuten gefrituurd in plantaardige olie bij 180ºC. De deeg wordt opgeblazen en klaar om te serveren met koude vleeswaren, kazen of salade. Het lekkerste tapas plankje ooit!!

Proefpakket

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Specificaties

Ingrediënten
Tarwe meel Type “00” (Het bevat GLUTEN), water, melk, reuzel, zout, rijsmiddel (E450i, E500ii, zetmeel), zuurdesem.
Bereiden en bewaren
Diepvries. Na ontdooiing 3 dagen houdbaar in de koeling. Kan ontdooit of bevroren gefrituurd in plantaardige olie op 180°C. Te serveren met vleeswaren zachte kaassoorten of als bijgerecht. Ook lekker met zoet beleg.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
13x6cm
Gram
70gr
Verpakking
Verpakt per 70 stuks. Totaal 280 stuks per doos.

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De Gnocco fritto is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.