fbpx

Gnocco fritto

Gefrituurd mini broodje

Gnocco fritto is een dun plakje deeg wat wordt gefrituurd. Maar dit hebben wij al voor je gedaan! Deze Gnocco fritto is pre cooked en hoef je dus maar even op te warmen. 

Lekker voor bij de borrel

Toepassing
Gnocco fritto is de ideale appetizer om te serveren bij een borrel en als starter bij een Italiaanse maaltijd waarbij smaak en gemak hand in hand gaan!
Belegtips
De Gnocco Fritto wordt in slechts 3 minuten opgewarmd in je oven bij 180ºC. (2 minuten in de broodrooster). Dan is die al klaar om te serveren met Italiaanse vleeswaren zoals prosciutto crudo, mortadella, coppa di parma of zachte kazen zoals taleggio, corgonzola. Je serveert hier het lekkerste tapas plankje ooit!!

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket

Specificaties

Ingrediënten
Tarwe meel Type “00” (Het bevat GLUTEN), water, melk, reuzel, zout, rijsmiddel (E450i, E500ii, zetmeel), zuurdesem.
Bereiden en bewaren
Diepvries. Na ontdooiing 3 dagen houdbaar in de koeling. De Gnocco Fritto wordt in slechts 3 minuten opgewarmd in je oven bij 180°C (of 2 minuten in de broodrooster). Te serveren met vleeswaren zachte kaassoorten of als bijgerecht. Ook lekker met zoet beleg.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
8x6cm
Gram
70gr
Verpakking
10 Trays x 8 stuks. Totaal 80 stuks.

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De Gnocco fritto is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.