fbpx

Focaccia

Luchtig gebakken tarwe brood

De Focaccia wordt in Italië vervaardigt naar oorspronkelijk Italiaans receptuur. Volledig handgemaakt met 100% Italiaanse tarwebloem, extra virgin olijfolie en ondergaat een dubbele rijsmethode.

Italiaans sandwichbrood

Toepassing
Focaccia wordt in Italië veel gebruikt als sandwichbrood, maar kan ook uitstekend als bijgerecht of als appetizer.
Belegtips
Gebruik je de focaccia als lunchbrood, dan snij je voor het afbakken de focaccia doormidden. Na het bakken beleg je deze naar keuze. Gebruik je de focaccia als bijgerecht of appetizer dan wrijf je de bovenkant in met olijfolie rozemarijn en zeezout voor het bakken.

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Specificaties

Ingrediënten
Zacht tarwebloem type 2 (48,6%), water, zacht tarwebloem type 0, extra vergine olijfolie (2,0%), zout, sojameel, gemoute tarwebloem, biergist
Bereiden en bewaren
Diepgevroren en verpakt onder beschermende atmosfeer. Hierdoor is het product ontdooid in gesloten verpakking nog minimaal een maand houdbaar in de koeling.
Inhoud en gewicht
Afmetingen
32×17 cm
Gram
320 gr.
Verpakking
6 stuks per doos

Of neem contact op voor meer informatie over dit product

Inspiratie
voor mijn zaak

De Focaccia is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.