fbpx

G3 Ferrari ‘Delizia’

De Ideale pizzaoven voor thuis of voor licht horeca. In de kleur rood en zwart.

De G3 Ferrari ‘Delizia’ pizzaoven is een uitstekende keuze voor licht horecagebruik, zoals sportkantines en kleine eetgelegenheden. Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijke ontwerp biedt deze oven een snelle en efficiënte manier om heerlijke pizza’s te bereiden voor gasten en klanten. De G3 Ferrari ‘Delizia’ kan gelijkmatig en snel bakken, waardoor wachttijden worden geminimaliseerd en de productiviteit wordt verhoogd tijdens drukke periodes. Bovendien maakt deze oven het mogelijk om verschillende soorten pizza’s te bereiden, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elke horecagelegenheid die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare oplossing!

Pizza’s klaar binnen 5 minuten!

Productomschrijving
Compacte elektrische steenoven, voorzien van twee verwarmingselementen voor een gelijkmatige garing van de pizza. Instelbare thermostaat waardoor ook andere gerechten bereidt kunnen worden. Dit tafelmodel bereikt een temperatuur van 400ºC en bevat een traditionele vuurvaste ovensteen waardoor je binnen 5 minuten een krokante pizza bakt zoals bij de pizzeria.
Kenmerken

– Timer: 5 minuten met signaalfunctie
– Instelbare thermostaat tot 400 ° C
– Vuurvaste pizzasteen ø 31 cm
– Twee verwarmingselementen
– Indicatielampje
– Accessoires: 2 RVS pizzaplankjes
– Vermogen 1200 Watt
– Afmetingen: (L x H x D): 33,5 x 20 x 35 cm
– Gewicht: 5,4 kg
– 2 jaar garantie
– Leverbaar in kleur rood of zwart

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.

Inspiratie
voor mijn zaak

De pizzaovens zijn geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.