Bruschetta

Italiaanse Bruschetta

Een voorbeeld van extreem lekker Italiaans eten is een Italiaanse Bruschetta. De Italiaanse Bruschetta is gebakken op steen, met extra vergine olijfolie en oregano voor de ultieme smaakexplosie.

Niet weg te denken als voorgerecht voordat de overheerlijke andere Italiaanse gerechten, zoals Pizza bereid worden!

Ideaal door haar vorm als 'bootje'

Toepassing

De Italiaanse Bruschetta is ook een zeer geschikt tussendoortje of als appetizer.

Belegtips

De bruschetta is te bereiden in oven, op de bbq of broodrooster in circa 3-4 minuten. Het wordt traditioneel belegd met tomaat verse basilicum en wat druppels olijfolie. Maar natuurlijk ook naar eigen wens te beleggen zoals met diversen soorten vleeswaren, vis of gegrilde groenten of een lekkere salade.

Specificaties

Ingrediënten

Tarwebloem, water, gemalen durum tarwegriesmeel, volkoren meel, extravirgin olijfolie, zout, biergist, gemoute tarwemeel, aardappelvlokken, oregano, emulgator: sojalecithine (E322), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500), azijnpoeder, conserveermiddel: kaliumsorbaat (E202), natuurlijk olijfextract.”

Bereiden en bewaren

Diepgevroren en verpakt onder beschermende atmosfeer. Hierdoor is het product ontdooid in gesloten verpakking nog minimaal een maand houdbaar in de koeling.Afbakken op 220°C in ±3 minuten. Aftoppen met stukjes tomaat, verse basilicum en olijfolie of naar eigen idee.

Inhoud en gewicht
Afmetingen
16x8cm
Gram
30gr
Verpakking
Verpakt per 9 stuks. Totaal 135 stuks per doos.

Inspiratie
voor mijn zaak

De Bruschetta is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.