Puccia

Puccia - Italian street food

Puccia is een traditioneel Italiaans broodje bekend als street food uit de Italiaanse regio Puglia. Het is gemaakt van een speciale gistsoort die uit deze streek komt waardoor het zich onderscheid qua structuur en smaak. Het broodje is luchtig en zacht van binnen maar krokant van buiten.

Luchtig en zacht van binnen

Toepassing

De Puccia is een heerlijk, veelzijdig broodje: perfect voor een smakelijke lunch. Maar ook bijvoorbeeld ideaal als hamburgerbroodje of verrassend lekker met zoet beleg.

Belegtips

Snijd de Puccia horizontaal doormidden en grill beide helften kort in de oven. Zo krijg je een extra krokant laagje aan de binnenkant voor nét dat beetje extra bite.

Specificaties

Ingrediënten

Bloem (meestal tarwebloem), water, gist, zout en olijfolie extra vergine.

Bereiden en bewaren

Diepgevroren en verpakt onder beschermende atmosfeer. Hierdoor is het product ontdooid in gesloten verpakking maximaal 5 dagen houdbaar in de koeling. Bak het als geheel in de oven bij 250 graden in circa 3-5 minuten of snijd het broodje eerst open en leg de open kant boven en bak voor 3-5 minuten bij 250 graden.

Inhoud en gewicht
Afmetingen
Gram
Verpakking

Inspiratie
voor mijn zaak

De Puccia is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.