fbpx

Pizzabollen kopen

Er is niets zo prettig als het beeld van een perfect vers gebakken pizza, en dat begint uiteraard allemaal met het juiste pizzadeeg. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige pizzabollen om de beste pizza’s te creëren voor jouw zaak, ben je bij Via Farina aan het juiste adres! Alle producten van ons komen uit Italië en zijn dus niet zomaar te verkrijgen in de verschillende groothandels. Door de goede band met leveranciers uit Italië kunnen we alles voor je bereiden, je hoeft alleen nog de pizzabollen te kopen, uit te rollen en naar wens te beleggen.

Pizzabollen op een plateau
Pizzabol in hand van kok, uitgelichte afbeelding voor pizzabollen kopen en kant en klaar pizzadeeg

Pizzabollen

De pizzabollen zijn kleine deegporties die snel en zeer gemakkelijk kunnen worden uitgerold tot 33/35 cm. Daarna is het tijd om de pizza vorm te geven met de heerlijkste verse ingrediënten. De pizzabollen zijn uitermate geschikt voor restaurants, horeca, cateraars en traiteurs die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke manier om de overweldigende pizza’s mee te bereiden. Op zoek naar pizzabollen als particulier? Klik dan hier!

Kwaliteit

Maar het beste en belangrijkste van alles, is dat de pizzabollen het mogelijk maken om keer op keer perfect gebakken pizza’s te maken. In het proces blijft de ware Italiaanse smaak te allen tijde bewaard. Door het gebruiken van de juiste ingrediënten en kookmethoden leiden de pizzabollen tot de beste pizza-ervaring die klanten laten terugkomen bij jou.

Kwaliteit pizza
Pizza die wordt gebakken in oven.

Specificaties

De pizzabollen worden bevroren geleverd en hebben 24 uur nodig om te ontdooien. Daarna kunnen ze gemakkelijk worden uitgerold, bereid en lekker snel worden gebakken zodat de bodem heerlijk krokant is. 5 minuten afbakken op 400 graden of 7 minuten op 250 graden. Wil je de pizzabollen langer bewaren? Dat kan! De pizzabollen zijn namelijk 30 dagen houdbaar, mits gekoeld bewaard! Onze producten worden ambient verpakt en als u voor 11:00 uur besteld, leveren we zelfs nog de volgende dag!

Neem contact op

Op zoek naar gemakkelijk te gebruiken en de meest voortreffelijke pizzabollen? Door de pizzabollen te kopen van Via Farina zul je de smaakpapillen van je klanten laten betoveren!

Test ons horeca proefpakket!

We snappen dat je benieuwd bent naar de verschillende producten. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid een horeca proefpakket om de verschillende producten te testen!