fbpx

Effe Uno

Professionele pizzaoven voor horecagebruik. Diverse modellen voor 1 tot 12 pizza’s.

De Effe Uno staat bekend om zijn compacte formaat en indrukwekkende prestaties. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is de Effe Uno perfect voor restaurants, cateringbedrijven, foodtrucks en andere horecaondernemingen die willen profiteren van ambachtelijke pizza’s. De Effe Uno maakt het mogelijk om snel en efficient hoogwaardige pizza’s te bereiden, waardoor bedrijven kunnen voldoen aan de vraag van hun klanten naar vers bereide pizza’s met een authentieke smaak.

En wist je al dat bij deze professionele pizzaoven de boven en ondertemperatuur onafhankelijk van elkaar instelbaar is?  Dat maakt deze pizzaoven uitermate geschikt voor horeca gebruik!

Effe Uno
Effe Uno, een professionele pizza oven voor horeca
De professionele pizzaoven voor horeca: Effe Uno

De perfecte pizzaoven voor professioneel gebruik

Productomschrijving
Professionele pizzaoven voor horecagebruik. Zoals o.a. pizzeria’s, (Italiaans) restaurant en foodtrucks.
Kenmerken
  • Diverse afmetingen mogelijk van 1 tot max 12 pizza’s
  • Per stuk leverbaar
  • De perfecte pizzaoven voor professioneel gebruik
  • Voor meer informatie neem contact met ons op!

Private label

Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.

Inspiratie
voor mijn zaak

De pizzaovens zijn geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.