Een mix tussen Pizza en Focaccia. Ontdek de heerlijk lichte en luchtige Pinsa van Via Farina – een unieke blend van verschillende bloemsoorten, zonder dierlijke vetten en conserveringsmiddelen. Met zijn dubbele gisting is deze Pinsa niet alleen gemakkelijk verteerbaar, maar ook perfect geschikt voor vegetarische en veganistische diëten. Of je nu een restaurant, pizzeria, hotel, bar of thuischef bent, deze veelzijdige Italiaanse bodem zal je gerechten naar een hoger niveau tillen. Laat je verrassen door de smaakvolle en gezonde Pinsa van Via Farina!
Een pinsa romana kopen? Neem dan snel contact met ons op!
Pinsa is hetzelfde te beleggen als een pizza.
De Pinsa kan worden belegd zoals een pizza wordt belegt. Bijvoorbeeld van een traditionele Margherita tot een Tonno e Cipolla. Of als side dish bij vlees,- of visgerechten.
Zacht tarwebloem type 2 (47,7%), water, zacht tarwebloem type 0, extra vergine olijfolie (2%), zout, sojameel, gemoute tarwebloem, biergist.
Diepgevroren en verpakt onder beschermende atmosfeer. Hierdoor is het product ontdooid in gesloten verpakking nog minimaal een maand houdbaar in de koeling. De Pinsa op 220° C afbakken in 5 minuten. Beleggen zoals een pizza wordt belegd.
De Pinsa is geschikt voor brasserie & eetcafe’s, strandpaviljoen, bar & cafe, lunchroom, tapas & antipasta bar, foodtrucks, catering & traiteurs.
Het is mogelijk om diverse artikelen van Via Farina onder uw eigen naam of merk te laten produceren. Met eigen logo en kleurstellingen uit de huisstijl. Neem voor interesse contact met ons op.