fbpx

Ben je op zoek naar de heerlijke smaak en ambachtelijke kwaliteit van Italiaans brood? Zoek dan niet verder! Bij Via Farina bieden we onderscheidende Italiaanse broden geïmporteerd uit Italië. Alle broden zijn ambachtelijk gemaakt met een vleugje luxe uitstraling. Perfect voor restaurants, cateraars en ook andere bedrijven die streven naar authentieke Italiaanse smaken!

Italiaans brood belegd
Focaccia belegd

Ons Italiaans brood assortiment

Bekijk hieronder ons assortiment aan Italiaans brood, dat zorgvuldig is samengesteld om vervolgens aan de verwachtingen van echté fijnproevers te voldoen.

  • Allereerst onze Saltimbocca. Een authentiek Napolitaans broodproduct van pizzadeeg en gepresenteerd in de vorm van een panini. We stretchen dit brood met de hand en bakken het voor, in een gepatenteerde tunneloven. Het Napolitaans afbakbrood is al vooraf gesneden voor jouw gemak.

  • De Italiaanse Bruschetta. Een onweerstaanbare Italiaanse lekkernij en vrijwel bekend bij iedereen. Dit smaakvolle gerecht wordt op authentieke wijze gebakken op een steen met extra virgine olijfolie en een vleugje oregano, wat resulteert in een ware smaakexplosie! Het is simpelweg niet meer weg te denken als voorgerecht, voordat er andere Italiaanse gerechten zoals pizza op tafel komen.

  • Maak kennis met Gnocco Fritto. Hoewel deze niet zo bekend is in Nederland, reken er maar op dat je dit Italiaans brood wil leren kennen! Oorspronkelijk uit Noord Italië, wordt dit gefrituurde brood gemaakt van meel, water en reuzel. Gnocco Fritto is een dun plakje deeg dat in de friteuse gaat. Wij hebben het al gefrituurd zodat jij het alleen even hoeft op te warmen. Heerlijk voor bij de borrel!

  • Onze Focaccia. Als je ooit de prachtige reis naar Italië hebt gemaakt, is de kans groot dat je in aanraking bent gekomen met Focaccia. Daarnaast is het zonder twijfel een van de meest geliefde Italiaanse broden, niet alleen in Italië, maar wereldwijd. Focaccia is in de kern een zacht plat brood dat met slechts enkele ingrediënten wordt gemaakt: water, bloem, olijfolie en zout. Onze focaccia is volledig handgemaakt met 100% Italiaanse tarwebloem, extra virgin olijfolie en ondergaat een dubbele rijs methode.

  • Tot slot, onze Pinsa. Een variant van Pizza en Focaccia gemaakt met een mix aan bloemsoorten, veel water en een lange rijstijd. Onze lichte en luchtige Pinsa creëren we met een bijzondere combinatie van verschillende bloemsoorten, zonder toevoeging van dierlijke vetten en conserveringsmiddelen. De luchtige en krokante Pinsa is vervolgens hetzelfde te beleggen als een pizza. Ook lekker gemakkelijk dus.

Neem contact op

Kies voor de authentieke smaak van Italië met het Italiaans brood van Via Farina. Alle producten van Via Farina, waaronder ons Italiaans brood, worden rechtstreeks geïmporteerd uit Italië om de kenmerkende smaak van Italië te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op. Niet alleen om jouw bestelling te plaatsen, maar ook voor meer informatie over onze producten en prijzen!

Test ons horeca proefpakket!

We snappen dat je benieuwd bent naar de verschillende producten. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid een horeca proefpakket om de verschillende producten te testen!