fbpx

De sleutel tot het versnellen van je pizza-productie? Dat is onze kant en klare pizzabodem!

Ben je op zoek naar een snelle manier voor het produceren van je pizza’s zonder in te leveren op kwaliteit? Zoek dan niet verder! Wij staan klaar om je te helpen met onze hoogwaardige kant en klare pizzabodems. Hierdoor kun jij je klanten verwennen met heerlijke pizza’s zonder kostbare tijd te verspillen aan het bereiden van het pizzadeeg. Ontdek hoe Via Farina jouw zaak naar een hoger niveau kan tillen met de ambachtelijke en smaakvolle kant en klare pizzabodem.

Kant en klaar pizzadeeg met saus

Waarom kiezen voor Via Farina?

  • Tijdsbesparing

Onze kant en klare pizzabodems zijn de ultieme tijdbespaarders voor het bereiden van pizza’s voor jouw klanten. In ons assortiment hebben we maar liefst 4 verschillende smaken van kant en klare pizza’s verkrijgbaar voor jou. Hierdoor kan je de pizza’s na het afbakken gelijk serveren. Dit scheelt natuurlijk ontzettend veel tijd! 

  • Zelf te beleggen

Wil je liever zelf de pizza beleggen met je eigen verse ingrediënten? Ook dit is mogelijk! Kies dan de ‘’Pizza Base’’ als perfecte basis voor je eigen creatie. Deze kant en klare pizzabodem met saus is geheel gemaakt volgens traditioneel Italiaans recept. 

  • Kwaliteit

Bij Via Farina geloven we in authentieke Italiaanse smaken. Onze producten worden geproduceerd in Italië, waar ze volgens traditionele bereidingswijze en met gebruik van de beste Italiaanse ingrediënten bereid worden. Hierdoor beleven jouw klanten de échte Italiaanse beleving!

Pictogram voor porefpakket

Proefpakket bestellen

Natuurlijk wil je graag eerst de producten testen. Wij hebben voor jou een proefpakket samengesteld met al onze producten. Wanneer je liever hebt dat wij persoonlijk langskomen voor een demonstratie is dit ook mogelijk.

Horeca proefpakket

Ontdek de smaak van succes

Onze passie is om onder andere gepassioneerde horeca-ondernemers te ondersteunen! We begrijpen de dagelijkse uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken hebt en helpen dan ook graag met het versnellen van het productieproces. Ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om je klanten te verrassen met overheerlijke pizza’s met de kant en klare pizzabodem van Via Farina. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling!