fbpx

Ben je op zoek naar de beste manier om mini pizza’s te bereiden voor jouw bedrijf? Zoek dan niet verder! Bij Via Farina hebben we de ideale oplossing voor al jouw zakelijke pizza behoeften. Onze mini pizza bodem is van de hoogste kwaliteit en zal zeker indruk maken op jouw klanten, medewerkers of gasten!

Mini pizza's belegd

Waarom kiezen voor onze mini pizza?

Onze mini pizza’s worden bereid volgens traditionele Italiaanse recepten, waardoor elke hap heerlijk is! De mini pizza bestellen? Klik hier!

We hebben de leverancier van de bodems voor de mini pizza zorgvuldig geselecteerd, zodat deze van de hoogste kwaliteit zijn.

Makkelijker gaat het niet worden, want je hoeft ze alleen te beleggen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd in de keuken.

Of je nu een pizzeria, restaurant, Italiaans cateringbedrijf, of een ander type onderneming hebt, onze pizzarette bodems zijn de beste keuze voor jou!

Hoe te bestellen?

Bestellen bij Via Farina is eenvoudig en snel. Als bedrijf profiteer je van speciale zakelijke tarieven en een snelle levering! Plaats vandaag nog je bestelling via de knop hieronder en ontdek de heerlijke mini pizza’s voor jouw bedrijf!

Ben jij een particulier en wil je onze mini pizza bodems voor thuisgebruik bestellen? Geen probleem! Klik op de knop hieronder om door te gaan Pizzaoven Online, waar je als particulier eenvoudig jouw favoriete mini pizza bodems kunt bestellen!

Pizzarette bodems net in pizzarette bereid
Mini pizza's belegd

Hoe zijn de mini pizza's verpakt?

Onze mini pizza’s zijn grootschalig verpakt. We bieden namelijk dozen van 200 stuks aan waar ze als 5 stuks verpakt zijn. Je zult daarom altijd genoeg voorraad hebben. Neem contact met ons op voor de inkoopprijzen!

Liever iets groter of zelf het deeg rollen?

Ook dan ben je aan het juiste adres bij Via Farina! We bieden namelijk ook een kant en klare pizzabodem die meteen in de pizzaoven kan! Rol je liever zelf het deeg? Kijk dan zeker eens naar onze pizzabollen!

Pizza biase Via Farina
Pizzabollen op een plateau