fbpx

Mini pizza

Ben je op zoek naar de beste manier om mini pizza’s te bereiden voor jouw bedrijf? Of je nu een slager, traiteur of cateraar bent, onze mini pizza bodems zijn de ideale keuze om jouw klanten, medewerkers of gasten te verrassen met heerlijke smaken en een ongeëvenaarde kwaliteit! Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een handige afmeting van 11 cm, bieden onze mini pizza’s een veelzijdige en verrukkelijke optie voor elke gelegenheid. Ontdek vandaag hoe Via Farina jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen met onze heerlijke mini pizza bodems.

Productinformatie: Mini pizza

Onze mini pizza’s worden bereid volgens traditionele Italiaanse recepten.

Tarwemeel, water, gist, koolzaadolie, zout, dextrose, gedeactiveerde gist.

De mini pizza is diepgevroren en ontdooid 3 dagen houdbaar in de koeling. Makkelijker gaat het niet worden, want je hoeft de mini pizza alleen nog maar te beleggen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd in de keuken.

De mini pizza is 11 cm en wegen 28 gram per stuk. Ze worden per 5 stuks verpakt en elke doos bevat in totaal 200 stuks, verdeeld over 40 verpakkingen van 5 stuks.

Voordelen voor zakelijke klanten

Het gebruik van onze mini pizza bodems biedt talrijke voordelen voor zakelijke klanten. Allereerst zorgen ze voor ultiem gemak, doordat ze direct klaar zijn voor gebruik, wat waardevolle tijd bespaart in de keuken. Bovendien garanderen onze mini pizza bodems een consistente kwaliteit en smaak, waardoor zakelijke klanten vertrouwen op kunnen bouwen bij hun klanten. Dankzij hun handzame formaat en consistente resultaten zijn onze mini pizza bodems een ideale keuze voor slagerijen, traiteurs, catering en horecaondernemingen die streven naar efficiëntie en tevredenheid van hun klanten.

Hoe bestel ik de mini pizza?

Bestellen bij Via Farina is eenvoudig en snel. Als bedrijf profiteer je van speciale zakelijke tarieven en een snelle levering. Plaats vandaag nog je bestelling of vraag meer informatie via het formulier hieronder en ontdek de heerlijke mini pizza’s voor jouw bedrijf!

Bereikbaarheid

We zijn op werkdagen
bereikbaar van 8:30 – 18:00 uur

Langen Akker 148
6325 CN Berg en Terblijt
Limburg, Nederland

Als particulier bestellen?

Ben jij een particulier en wil je onze mini pizza bodems voor thuisgebruik bestellen? Geen probleem! Klik op de knop hieronder om door te gaan Pizzaoven Online, waar je als particulier eenvoudig jouw favoriete mini pizza bodems kunt bestellen!

Pizzarette bodems net in pizzarette bereid
Mini pizza's belegd

Hoe zijn de mini pizza's verpakt?

Onze mini pizza’s zijn grootschalig verpakt. We bieden namelijk dozen van 200 stuks aan waar ze als 5 stuks verpakt zijn. Je zult daarom altijd genoeg voorraad hebben. Neem contact met ons op voor de inkoopprijzen!

Liever iets groter of zelf het deeg rollen?

Ook dan ben je aan het juiste adres bij Via Farina! We bieden namelijk ook een grotere kant en klare pizzabodem die meteen in de pizzaoven kan! Rol je liever zelf het deeg? Bekijk dan zeker eens naar onze pizzabollen!

Neem contact op

Waar wacht je nog op? Neem nu contact op voor de inkoopprijzen en ervaar binnenkort de smaak van Italië bij jouw onderneming!