fbpx

Via Farina is de groothandel voor hoogwaardige Italiaanse producten en cateringbenodigdheden. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan authentieke Italiaanse ingrediënten en apparatuur om deze het best te bereiden. Of het nu gaat om heerlijke Italiaanse pizzabodems , ambachtelijke Italiaanse broden of hoogwaardige pizzaovens. Via Farina is dé bestemming voor Italiaanse catering.

Italiaanse cateringbehoeften? Via Farina!

Met een passie voor authentieke Italiaanse smaken en een focus op kwaliteit, biedt Via Farina een mooie selectie aan Italiaanse producten. Of je nu een ervaren chef in een horecazaak bent die op zoek is naar premium ingrediënten of een cateringbedrijf dat op zoek is naar betrouwbare leveranciers voor jouw evenementen, wij bieden alles wat jij nodig hebt.

Cateraar die Italiaanse bruschetta opmaakt, perfect voor Italiaanse catering
Italiaanse vlag die past bij het logo van ViaFarina, een Italiaanse groothandel

Onze Italiaanse producten

Wist je al dat al onze producten rechtstreeks worden geleverd uit Italië? Onze pizzabodems zijn van topkwaliteit en vormen de perfecte basis voor jouw creaties. Onze diverse collectie Italiaanse broden, zoals de knapperige Bruschetta, Saltimbocca, Focaccia, Gnocco Fritto en luchtige Pinsa, bieden een smaakvolle variëteit die jouw klanten zeker zullen bekoren.

Ingrediënten voor pizza
Italiaanse pizza, heerlijk voor catering

Italiaanse catering vereist natuurlijk de beste Italiaanse producten. Kies Via Farina voor topkwaliteit pizzabodems, Italiaanse broden en pizzaovens. Jouw sleutel tot de beste Italiaanse catering en meer.

Professione pizza oven Delizia Zwart met Pizza in

Professionele pizzaovens voor ultiem resultaat

Wij begrijpen het belang van hoogwaardige pizzaovens voor een uitmuntend resultaat. Daarom bieden we een aantal verschillende keuzes, waaronder de Optima Napoli, G3 Ferrari ‘Delizia’ en Effe Uno. Deze ovens zijn gemaakt om te voldoen aan de eisen van professionele keukens of Italiaanse catering en garanderen perfect gebakken pizza’s keer op keer.

Italiaanse catering op z’n best

Met onze diverse selectie aan Italiaanse producten kun je een onvergetelijke Italiaanse culinaire ervaring bieden aan jouw klanten. Of je nu een restaurant, pizzeria, cateringbedrijf of een foodtruck runt, Via Farina voorziet in al jouw behoeften.

Italiaanse Bruschetta

Via Farina, jouw partner in Italiaanse catering!

Kies voor Via Farina als jouw betrouwbare groothandel in Italiaanse producten. Wij staan klaar voor jou, zodat jouw gerechten en evenementen altijd een succes zullen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw Italiaanse catering naar een hoger niveau tillen.

Vraag een proefpakket aan

We begrijpen maar al te goed dat je nieuwsgierig bent naar onze Italiaanse producten. Daarom geven we je de kans om onze producten te testen met ons proefpakket!

Focaccia, voor de italiaanse ctaering
Pizza voor Italiaanse catering
Mini pizza's belegd
Focaccia belegd