fbpx

Kant en klaar pizzadeeg

Welkom bij Via Farina, de vertrouwde Italiaanse groothandel die de authentieke smaak van Italië naar Nederland brengt. Is jouw bedrijf op zoek naar het lekkerste kant en klaar pizzadeeg om jouw pizza’s naar een hoger niveau te tillen? Bij Via Farina hebben we precies wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk authentieke Italiaanse pizza’s te maken!

Pizzabol die wordt uitgerold, kant en klaar pizzadeeg
Kant en klaar pizzadeeg wordt bereid

Waarom kiezen voor ons kant en klaar pizzadeeg?

Bij Via Farina geloven we in de echte smaak van Italië. Onze producten worden geproduceerd in Italië, waar ze volgens traditionele bereidingswijze en met gebruik van de beste Italiaanse ingrediënten bereid worden. Zo brengen we die authentieke Italiaanse ervaring rechtstreeks naar jouw klanten!

Geen gedoe meer met het maken van deeg vanaf nu! Ons kant en klare pizzadeeg bespaart je kostbare tijd in de keuken. Ook hebben maar liefst 4 verschillende kant en klare pizza’s in ons assortiment. Hierdoor kun je de pizza’s na het afbakken gelijk serveren! Dit scheelt natuurlijk ontzettend veel tijd.

Wil je liever zelf de pizza beleggen met je eigen verse ingrediënten? Ook dit is mogelijk! Kies voor een pizzabodem met saus of pizzabodem zonder saus of ga voor de pizzabollen om het deeg zelf te rollen! Al ons kant en klare pizzadeeg is gemaakt volgens traditioneel Italiaans recept.

Kant en klaar pizzadeeg in pizzaoven
Kant en klaar pizzadeeg met saus
Pizza die wordt gebakken in oven.

Combineer met onze professionele pizzaovens

Maak jouw ervaring compleet met onze hoogwaardige professionele pizzaovens. We begrijpen als geen ander dat de kern van een goede pizza begint bij de juiste pizzaoven. Ontdek via de knop hieronder ons assortiment met zorg geselecteerde pizzaovens, waarmee je de Italiaanse culinaire ervaring naar jouw horecazaak, groothandel, Italiaanse catering of kantine kunt halen.

Als particulier een pizzaoven bestellen?

Bestel nu!

Voor bedrijven die streven naar de hoogste standaarden in Italiaanse culinaire producten, is Via Farina de ideale keuze. Ontdek ons kant en klare pizzadeeg en til uw gerechten naar een hoger niveau.

Italiaanse vlag die past bij het logo van ViaFarina, een Italiaanse groothandel

Vertrouwde partner in Italiaanse producten voor bedrijven

Wij begrijpen de behoeften van groothandels, horeca en cateringbedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in Italiaanse producten. Wij streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een service die voldoet aan jouw verwachtingen. Kies voor Via Farina en ontdek de authentieke smaken van Italië voor jouw bedrijf.

Italiaanse vlag die past bij het logo van ViaFarina, een Italiaanse groothandel

Zij gingen je voor!

Logo van Amuseeer
Logo van Loods 81
Logo van klant van Via Farina
Logo van klant van Via Farina
Logo van klant Via Farina

Wij werken graag met de producten van Via Farina, het “bruschetta” brood heeft een speciale smaak even oppiepen in de oven en lekker krokant maken voor een traditionele bruschetta. Ook de pizza’s gebruiken we graag. Deze beleggen we dan met ons eigen taco gehakt hier maken we dan mini puntjes van voor in onze catering. Via Farina heeft een constante kwaliteit, deze leverancier houden we graag aan bij onze formule!

Amuseer – Brasserie & Catering

Lekkere authentieke Italiaanse producten van goede kwaliteit, fijn en makkelijk mee om te werken. En de mozzarella kaas is voortreffelijk! Gezien onze beperkte ruimte in de keuken werken wij met de NAPOLI PIZZAOVEN die binnen 5 minuten voortreffelijke pizza’s maakt.

Saga & More – Bed & Breakfast en Brasserie

Cateraar die Italiaanse bruschetta opmaakt, perfect voor Italiaanse catering
Pizza voor Italiaanse catering

Proefpakket bestellen

Uiteraard streven wij ernaar dat je de producten eerst kunt ervaren. Daarom hebben wij speciaal voor jou een proefpakket samengesteld met een aantal producten. Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk bezoek voor een demonstratie, dan is dit eveneens mogelijk. 

Pictogram voor porefpakket
Horeca proefpakket