fbpx

Welkom bij Via Farina, de vertrouwde Italiaanse groothandel die de authentieke smaak van Italië naar Nederland brengt. Als jouw bedrijf op zoek is naar een hoogwaardige professionele pizza oven, ben je hier aan het juiste adres. We begrijpen dat de kern van een heerlijke pizza begint bij de juiste pizzaoven. Ontdek ons assortiment met zorg geselecteerde pizzaovens, waarmee je de Italiaanse culinaire ervaring naar jouw horecazaak, kantine, groothandel of Italiaanse catering kunt halen.

Professionele pizza oven gezocht?

Ontdek de Optima Napoli en G3 Ferrari ‘Delizia’, de perfecte keuze voor (kleine) horecagelegenheden. Of je nu een kantine runt, een bar beheert of cateringdiensten aanbiedt, deze pizzaovens zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. met de  gebruiksvriendelijke functies zorgen deze ovens voor een gelijkmatige en knapperige bak ervaring, waarmee je keer op keer perfecte pizza’s serveert aan jouw klanten. Benieuwd naar de inkoopprijzen? Klik dan op de knop hieronder!

Als particulier een pizzaoven bestellen? 

Professionele pizzaoven Optima Napoli
Professionele pizzaoven Ferrari Delizia
De professionele pizzaoven voor horeca: Effe Uno
Effe Uno, een professionele pizza oven voor horeca

Effe Uno, de ultieme professionele pizza oven voor horeca

Voor de horeca ondernemers die streven naar perfectie, presenteren wij de Effe Uno. Deze professionele pizza oven is beschikbaar in diverse afmetingen en mogelijk voor het bereiden van 1 tot maximaal 12 pizza’s tegelijk. Met innovatieve kenmerken zoals instelbare temperaturen voor zowel de boven- als onderkant. Neem contact op voor meer informatie over de inkoopprijzen via de knop hieronder!

Als particulier een pizzaoven bestellen? 

Combineer met onze authentieke pizzabodems

Maak jouw Italiaanse culinaire ervaring compleet door onze heerlijke pizzabodems te ontdekken. Bij Via Farina vind je ook hoogwaardige Italiaanse pizzabodems die perfect aansluiten bij onze professionele pizzaovens. Kom meer te weten over onze pizzabodems via de knop hieronder.

Pizza Bianco, een heerlijke pizzabodem
Italiaanse vlag die past bij het logo van ViaFarina, een Italiaanse groothandel

Vertrouwde partner in Italiaanse producten voor bedrijven

Wij begrijpen de behoeften van groothandels, horeca en cateringbedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in Italiaanse producten. Wij streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een service die voldoet aan jouw verwachtingen. Kies voor Via Farina en ontdek de authentieke smaken van Italië voor jouw bedrijf.

Italiaanse vlag die past bij het logo van ViaFarina, een Italiaanse groothandel

Zij gingen je voor!

Logo van Amuseeer
Logo van Loods 81
Logo van klant van Via Farina
Logo van klant van Via Farina
Logo van klant Via Farina

Wij werken graag met de producten van Via Farina, het “bruschetta” brood heeft een speciale smaak even oppiepen in de oven en lekker krokant maken voor een traditionele bruschetta. Ook de pizza’s gebruiken we graag. Deze beleggen we dan met ons eigen taco gehakt hier maken we dan mini puntjes van voor in onze catering. Via Farina heeft een constante kwaliteit, deze leverancier houden we graag aan bij onze formule!

Amuseer – Brasserie & Catering

Lekkere authentieke Italiaanse producten van goede kwaliteit, fijn en makkelijk mee om te werken. En de mozzarella kaas is voortreffelijk! Gezien onze beperkte ruimte in de keuken werken wij met de NAPOLI PIZZAOVEN die binnen 5 minuten voortreffelijke pizza’s maakt.

Saga & More – Bed & Breakfast en Brasserie

Cateraar die Italiaanse bruschetta opmaakt, perfect voor Italiaanse catering
Pizza voor Italiaanse catering

Proefpakket bestellen

Uiteraard streven wij ernaar dat je de producten eerst kunt ervaren. Daarom hebben wij speciaal voor jou een proefpakket samengesteld met een aantal producten. Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijk bezoek voor een demonstratie, dan is dit eveneens mogelijk. 

Pictogram voor porefpakket
Horeca proefpakket